Zvijezda “The Grand Toura” se razbila u Rimčevom autu vrijednom dva milijuna funti

Rimčev 'superauto' kojeg je vozio Richard Hammon nakon izlijetanja sa ceste se zapalio. Mate Rimac ubrzo se oglasio na društvenoj mreži govoreći kako je sa Richardom Hammondom sve u redu i pritom mu zaželio brz oporavak

Bivša zvijezda “Top Geara” i sadašnji voditelj “Grand Toura” Richard Hammond, prema pisanju švicarskih medija, helikopterom je prevezen u bolnicu nakon teške prometne nesreće u planinama te zemlje.


 

Rimčev ‘superauto’ kojeg je vozio Richard Hammon nakon izlijetanja sa ceste se zapalio. Mate Rimac ubrzo se oglasio na društvenoj mreži govoreći kako je sa Richardom Hammondom sve u redu i pritom mu zaželio brz oporavak.

– Potvrđujemo da je ekipa emisije ‘The Grand Tour’ testirala naš superauto Concept One te ih uspoređivala s još dva superautomobila iz Švicarske. Naš auto sudjelovao je u nesreći za vrijeme snimanja u Švicarskoj. Proveli su razne testove, uključujući i utrku u planinama. Vozač Richard Hammond odvezen je u bolnicu i tamo je pregledan, a njegov tim nas je uvjerio da nije ozbiljno ozlijeđen – stoji u objavi Rimac Automobila.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0