Gospodarsko vijeće Županijske komore Split danas je na izbornoj sjednici jednoglasno izabralo Jozu Tomaša za predsjednika HGK – Županijske komore Split, u narednom četverogodišnjem mandatnom razdoblju 2018. – 2022. godine.

Na početku sjednice, okupljenima se obratio savjetnik predsjednika HGK i voditelj Službe za obrazovanje, kvalitetu i informacijsku sigurnost Petar Mišević, koji je kao izaslanik predsjednika HGK Luke Burilovića izrazio zadovoljstvo da je splitska Komora, ujedno i najveća županijska komora prepoznata kao dobar servis koji je na usluzi gospodarstvenicima Splitsko-dalmatinske županije kroz sva strukovna uduženja i zajednice koji djeluju pri HGK, kao i javne ovlasti.

Sjednicu je vodila potpredsjednica HGK Mirjana Čagalj koja je zahvalila svima na podršci i dobroj suradnji u protekle dvije godine dok je bila v.d. predsjednice ŽK Split te je izrazila zadovoljstvo da novi predsjednik, poput nje dolazi iz realnog sektora.

Novoizabrani predsjednik Županijske komore Split Joze Tomaš zahvalio je Gospodarskom vijeću, čiji je član donedavno i sam bio, na iskazanom povjerenju te je izrazio nadu da će za vrijeme njegovog mandata splitska Komora imati još veću prepoznatljivost kroz sve usluge s kojima je na raspolaganju gospodarstvenicima.

Joze Tomaš je u svojoj dugogodišnjoj karijeri posljednjih 20 godina bio je na rukovodećim pozicijama u turističkom sektoru. Bio je dugogodišnji direktor i član Uprave tvrtke Potestas d.o.o. u čijem su vlasništvu splitski hotel „Park“, turističko naselje „Fenomen Plitvice“ na Plitvičkim jezerima te Villa „Petra“ u Bolu na Braču. 2014. godine bio je voditelj projekta rekonstrukcije hotela Park u Splitu, prvog privatnog projekta u Hrvatskoj koji je EU financirala s maksimalnim iznosom. 2017. godine na međunarodnoj konferenciji Best Stay proglašen je najboljim generalnim menadžerom godine u hotelijerstvu. Osim ove prestižne nagrade, Tomaš je i potpredsjednik European Hotel Management Association (EHMA) za centralnu Europu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime