ŽENA, MAJKA, HRVATICA Dodig o Kolindi: Nema drugog izbora nego glasovati za nju

Goran Dodig smatra kako će Kolinda opet biti predsjednica


I predsjednik Hrvatske demokršćanske stranke Goran Dodig danas je u Splitu dao podršku Kolindi Grabar-Kitarović.


– Mislim da će pobijediti. Ako analiziramo Kolindu, vidimo da je dobra žena, majka, Hrvatica, političarka, koja ima dobro iskustvo u životu za razliku od Milanovića. Čovjek je agresivac, promašio je sve u životu, agresivan je neshvatljivo i napravio je strašne probleme u Hrvatskoj i čitavom svijetu hrvatskom- kazao je Dodig.

Na informaciju novinara kako je Zoran Milanović taj koji je dobio u Splitu, Dodig se nije dao zbuniti.

– Koliko? Minimalno. Ako sada vratimo ljude koji su za HDZ bili prije, oni će i sada glasovati za HDZ, nemaju drugog izbora nego za za Kolindu jer štete koje je Milanović napravio opasne su za Hrvatsku i to neće dobro proć – poručio je.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
04 KOMENTARI

  1. Sa ovakvim razmišljanjem kao što razmišlja Prof. dr. sc. Goran Dodig (Ugljan, Preko, 26. svibnja 1947.), hrvatski političar i specijalist psihijatrije;; nema drugog izbora nego ISELITI IZ HRVATSKE.!!

  2. Prof. Dodig, jadno i prejadno od Vas. Ne mogu vjerovati da akademski građanin može koristiti argumenta koje Vi koristite za KGK. Pa od kada je bahatost, ili kako Vi, trebalo bi da ste dr. psihijatrije, to nazivate agresijom, lošija od lažljivosti, licemjerstva i pijanstva?
    Da li biste radije da Vam je predsjednik države ljažljiv, licemjeran i pijan ili bahat i elokventan?

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime