“Trakavica” na Bačvicama se nastavlja. Predsjednik Gradskog kotara Bačvice, Tomislav Zaninović, pozvao je građane na novi prosvjed.

CILI KVART NA NOGE”
Svi su opasni, ludi, svi mu prijete??
Ali zato je naš gradski vijećnik duša od čovjeka. Nikome javno u novinama ne prijeti, nikome pištoljem nije prijetio, nikada nije pucao na susjeda, nikada nikoga nije huškao da pali po Baterijama, nikada djecu i mlade koji se okupljaju oko terena nije nazvao klošarima i narkomanima, nikada nije imao nikakve interese oko vrijednog zemljišta na Baterijama, nikada nije zatražio izmjenu GUP-a iz Z1(zelena zona) u M1(građevna zona) na Baterijama?!

Svi roditelji i sva dica šta su sritni na Baterijama da se pokriju ušima?!
E pa neće moći, svi imamo pravo na demokraciju i pravo da se čuje i druga strana priče!
Zato sve pozivam na VELIKI MIRNI PROSVJED koji će se održati u subotu 23.05. u 11h na nogometnom igralištu na Baterijama! Neka vide da nas ima! KONTRA MRAKU KONTRA SILI” – poručio je Zaninović.

Gradski vijećnik Ante Zoričić, ponovno je pozvao braću Zaninović na javno sučeljavanje.

“BRAĆA ZANINOVIĆI, kukavice ili časni ljudi?
Časni ljudi stoje iza svojih riječi ili se ispričaju kada pogriješe.
Kada me lažno optužio pozvao sam Tomislava Zaninovića na javno sučeljavanje pred novinare i predstavnika struke. Nije se pojavio.

Sada mu brat Ivan iznosi laži. Pozivam i njega.Izaberi Ivane bilo koju javnu televiziju i termin, stani iza svojih riječi i pokaži da barem ti nisi kukavica i lažov!
Sve drugo je jadno i bijedno” – poručio je Ante Zoričić.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime