“VESELI” POHOD Razbijali, pili, provaljivali, palili… dovršeno kriminalističko istraživanje nad maloljetnim Zadranima

Luđački pohod krenuo je od ulice Hrvoja Vukčića Hrvatinića pa sve do Obale kneza Branimira

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri maloljetne osobe koje se sumnjiči za više kaznenih djela.


Naime, jednog od njih se sumnjiči da je u ponedjeljak oko 23,45 sati zajedno s dva druga maloljetnika u ulici Hrvoja Vukčića Hrvatinića u Zadru tjelesnom snagom razbio izlog trgovine u vlasništvu trgovačkog društva, a potom su se udaljili s mjesta događaja, nakon čega su tijekom noći na Liburnskoj obali došli do tri broda na vezu gdje su provalili u brod u vlasništvu trgovačkog društva u kojem su konzumirali alkoholna pića koja su pronašli u brodu, a potom došli na drugi brod u vlasništvu 56-godišnjaka iz kojeg su otuđili nekoliko komada pirotehničkih sredstva.

Potom su sva trojica došli do parkiralištu u ulici Obala kneza Branimira gdje je navedeni maloljetnik zapalio otuđenu signalnu raketu koju je potom bacio na tlo ispod parkiranog automobila zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva, uslijed čega je došlo do zapaljenja i oštećenje stražnjeg dijela automobila.

Stoga je maloljetnik uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“ i “Oštećenje tuđe stvari“, sinoć predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Prema drugoj dvojici maloljetnika se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Teška krađa“.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime