VELIKO SRCE Ova škola je preko 100 nastavnika stavila na raspolaganje svim hrvatskim učenicima – potpuno besplatno!

Hvalevrijedan potez

Škola brzog čitanja i mudrog učenja Hrvatska, koja svoje sjedište ima u Velikoj Gorici, odlučila se napraviti jedan hvalevrijedan potez.


Naime, na raspolaganje su stavili sve nastavnike svoje škole kao pomoć školarcima u učenju, u doba korone, potpuno besplatno.

– Od sveg se srca nadamo da ste svi zdravi te, koliko je to moguće u ovim okolnostima, sretni, u krugu svoje obitelji.

Iako je Škola brzog čitanja i mudrog učenja prestala s radom prije više od mjesec dana, primijetili smo da velik broj roditelja školaraca ima potrebe za konzultacijama. Zbog novonastalih okolnosti i novog formata nastave koji se održava putem TV-a, susreli smo se s činjenicom kako su tehnike za ubrzavanje čitanja kao i tehnike za olakšavanje procesa učenja, svim učenicima i studentima potrebnije nego ikada.

Zbog toga, kao društveno odgovorna organizacija, Škola brzog čitanja i mudrog učenja donijela je odluku da će preko 100 svojih nastavnika iz 40 škola staviti na raspolaganje, potpuno besplatno, ne samo bivšim i sadašnjim polaznicima već i svim ostalima kojima je pomoć u učenju potrebna kako u Republici Hrvatskoj tako i u nama susjednim zemljama gdje provodimo nastavu.

Ako imate poteškoća s procesom učenja, pozivamo vas da nam se javite kroz Obrazac za prijavu na našim web stranicama, u koji je moguće upisati temu, odnosno opisati problem u polju: Poruka. U najkraćem mogućem roku, uzevši u obzir brojne upite koje zaprimamo, dobit ćete povratnu informaciju od našeg stručnog tima, koji će Vam biti na raspolaganju pružiti i podršku i/ili savjet kako bismo školarcima olakšali probleme u učenju.


Ostanite zdravi i optimistični! – poručili su.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime