VELIKO FINALE BOŽIĆNE ŠTORIJE Večeras u Žrnovnicu za najmlađe stižu Djed i Baka Božićnjak, slijedi koncert Festivo benda

Danas slijedi nova tura dobre zabave u centru Žrnovnice. Djecu će posebno obradovati dolazak Djeda i Bake Božićnjak u 19 sati koji će sa svojim šegrtima djeci dijeliti slatkiše, a bit će im omogućeno i fotografiranje


Nedjelja donosi finalnu, treću večer Božićne štorije u Žrnovnici. Velik broj posjetitelja uživao je u Bašti posljednja dva dana, a atmosferu je sinoć užario DJ Dupli sa svojom “Izgubljenom generacijom“.


Subota je tako donijela brojna događanja poput Živih jaslica u organizaciji Zajednice mladih župe UBDM, nastupa župnog zbora, igrokaz, recitale. Za vrijeme gastro radionica, poznati kuhar Robert Stipčević je posjetiteljima spremao svoje domaće delicije. DJ Kiwi Animixer je zagrijao atmosferu do dolaska glavnog izvođača večer, DJ Duplog.

Danas slijedi nova tura dobre zabave u centru Žrnovnice. Djecu će posebno obradovati dolazak Djeda i Bake Božićnjak u 19 sati koji će sa svojim šegrtima djeci dijeliti slatkiše, a bit će im omogućeno i fotografiranje.

U 21:30 počinje koncert Festivo benda, tako da se luda zabava očekuje do ponoći.

Posjetitelji ne moraju brinuti da će pokisnuti jer je u Bašti postavljen veliki šator. Dođite i uživajte u finalnoj večeri Božićne štorije!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime