VELIKI POŽAR NA TTTS-u Požar pod kontrolom, izgorjelo devet vozila, čule se brojne detonacije

Začulo se više detonacija

18:00 Kako doznajemo, u požaru je izgorjelo čak osam dostavnih kombi vozila, jedno osobno vozilo, gomila drvenih paleta i trave. U gašenju je sudjelovalo 27 vatrogasaca iz JVP Split, DVD Split te DVD Žrnovnica. Vatrogasci će ostati sanirati požarište i natapati ga vodom.


Jedan vatrogasac je ozlijeđen, a Hitna pomoć je na terenu. Kako doznajemo još nekoliko je vatrogasaca zatražilo pomoć zbog dima i pepela u očima.

Povezani sadržaj

17:30 Kako doznajemo od stanovnika koji žive u blizini mjesta požara, izgorio je velik broj vozila, uglavnom poslovnih kombija. Čule su se i brojne detonacije iz smjera požarišta što je uzrokovalo paniku među ljudima koji su se zatekli u blizini i okolnim stanovnicima.

Požar je lokaliziran u 16:50 sati.


Zasad nema informacija o čemu se radi. Nakon što požar bude ugašen, pristupit će se očevidu nakon kojeg će biti poznato više detalja.Oko 16:20 sati je planuo požar na TTTS-u. Kako doznajemo od osoba koje su se zatekle u blizini požarišta, planuo je brodski kontejner. Začulo se više detonacija. Ljude koji su se zatekli u blizini uhvatila je panika, pa su se razbježali uz glasne povike.

Vatra je zahvatila gomilu drvenih paleta, a kako doznajemo planulo je i nekoliko vozila. Na požarište je u kratkom roku stiglo najmanje četiri vatrogasna vozila sa splitskog područja, a uskoro se očekuje dolazak dodatnih snaga.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime