“Uz malo lavura do lipih montura”- u Bolu počela kreativna i reciklažna modna radionica za djecu

Na radionici će se izrađivati nakit, ukrasi i torbe, sve inspirirano morskim i drugim zanimljivim motivima

“Uz malo lavura do lipih montura” naziv je kreativne i reciklažne modne radionice za djecu koja je u Bolu započela 1. kolovoza u bolskom Domu kulture, pod vodstvom uspješne i talentirane modne dizajnerice Antonie Jakšić Dorotić.
Djeca se još mogu priključiti radionici sljedećih dana. Na radionici će se izrađivati nakit, ukrasi i torbe, sve inspirirano morskim i drugim zanimljivim motivima. Kako se u bolskom Domu kulture tijekom zime održavao humanitarni zimski buvljak, dio preostalih materijala, odjeće i predmeta iskoristit će se u izradi “lipih montura” u reciklažnoj dječjoj radionici, uz nove materijale i ideje voditeljice, kao i same djece. Radionica je zamišljena za djecu uzrasta od 6 do 14 godina i besplatna je za sve polaznike.
Svaki kreativni proces u početku je nepoznanica, no zasigurno će radionica na kraju donijeti zanimljive radove i iznenađenja. Dječje kreacije će po završetku radionice biti predstavljene na zajedničkoj izložbi ili reviji.
Radionicu je organizirao Centar za kulturu Općine Bol i dio je 28. Bolskog lita,  manifestacije kulture i zabave, koja svake godine sadržajno obuhvati i programe za djecu i najmlađe.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0