Povodm Dana policije i blagdana njihovog nebeskog zaštitnika sv. Mihovila, splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara danas je dodijelio Medalje Grada Splita trojici zaslužnih policajaca. Visoko gradsko priznanje dobili su tako djelatnik I. Policijske postaje Ante Miljak, službenik iz Postaje prometne policije Željko Zorica i djelatnik II. Policijske postaje Jakov Krolo. Također, Dan policije bila je prigoda da se posebna zahvalnica uruči Josipu Melvanu, pripadniku Prometne jedinice mladeži.

– Vaša dobra djela su samo vrh mnogih znanih i neznanih dobrih djela koje naša hrvatska policija svakodnevno radi. Neka ova priznanja budu vama i vašim kolegama poticaj za dalje u obavljanju odgovornih zadaća u čuvanju mira grada i naših građana. Vaš grad vam je zahvalan – riječi su koje je gradonačelnik Krstulović Opara uputio nagrađenima. Kako je rekao, suradnja Grada Splita i policije je izuzetno dobra posebno u ovoj godini koja nije nimalo jednostavna.

– Izražavam veliku zahvalnost policiji za odličnu suradnju u ovoj teškoj godini kada nas je pogodio koronavirus i mjera lock-downa koji smo svi skupa morali odraditi u našem gradu. I mnoge druge zadaće odradili smo zajedno i to besprijekorno – istaknuo je, među ostalim, gradonačelnik.

Čestitke „medaljonošama“ uputili su i gradonačelnikov zamjenik Nino Vela te gradski vijećnici Stipe Božić i Ante Jukić. Zamjenik načelnika PU Splitsko-dalmatinske Marko Srdarević zahvalio se na čestitarskim riječima kao i na dosadašnjoj suradnji policije i gradskih institucija.

– Veseli nas kada se prepoznaju naši kvalitetni i dobri policijski službenici koji profesionalno rade svoj odgovoran posao. Nažalost, fokus medija je često usmjeren u nekom drugom pravcu – kazao je Srdarević.

Na kraju današnje svečanosti posebne zahvalnice Policijske uprave za dobru suradnju načelnik Srdarević uručio je splitskom gradonačelniku i njegovom zamjeniku.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime