Internet se ponovo pokazao kao najsretnije prodajno mjesto Hrvatske Lutrije. Sretni dobitnik vrijednog i velikog 6+1 dobitka na Lotu 7 u iznosu od 3.110.940,94 kuna poručio je za Hrvatsku lutriju da se osjeća presretno. Riječ je o dugogodišnjem igraču koji na internetu povremeno odigrava različite igre, a ovog puta odigrao je Loto 7 – uložio je 19 kuna, odigrao dvije kombinacije Lota 7 te precrtao DA za dodatnu igru Joker.

Na zamolbu Hrvatske lutrije da ispriča svoju priču o zanimljivostima i trenutku koji proživljava, odgovorio je vrlo kratko kako se nakon osvojenog dobitka osjeća sretno, a nakon što vrati kredite, ostatak planira uložiti i nastaviti živjeti kao i do sada. Napominje kako će ipak mirnije i ljepše spavati.

Loto 7 jedna je od najpopularnijih igara Hrvatske Lutrije, omiljena je igra naših vjernih igrača, a iako Jackpot nije osvojen, ove godine kada je riječ o dobicima 6+1, osam dobitnika osvojilo je ukupno 18.390.382,58 kn. Zadnje promjene u igri donijele su veći broj dobitaka i najveću vjerojatnost ostvarivanja milijunskog dobitka u Loto igrama.

Drugi internet dobitnik, odigravši Loto 7, osvojio je 500.000 kuna – Jackpot u dodatnoj igri Joker. Dobitak mu je isplaćen 6. kolovoza, a to je već peti osvojeni Joker u ovoj godini, napominju iz Hrvatske lutrije.