U ŽRNOVNICI OPSADNO STANJE: Stigao na požarište kako bi pomogao, pa mu automobil izgorio do temelja!

Katastrofalno stanje u Žrnovnici

Katastrofalan požar koji je izbio jutros u Srinjinama proširio se i na okolna mjesta, pa je tako u popodnevnim satima zaprijetio Žrnovnici, a onda je i uhvatio u vatreni obruč.


Kako nam javljaju reporteri s terena, ovo je najkatastrofalnija situacija u posljednjih nekoliko godina i biti u Žrnovnici i okolnim selima i zaseocima je zbilja kaotično.

Sve oko Žrnovnice gori, ne gori samo centar grada. Cijeli grad je ostao bez električne energija, a pola i bez vode, što je još otegotnija okolnost.

Kako naš reporter s mjesta događaja javlja gore i automobili. Naime, izgorjela su dva automobila na području Plasa. Tragična činjenica je  da je čovjek došao gasiti požar u Žrnovnicu i parkirao je auto uz cestu. vatrena stihija u samo nekoliko minuta prošla je kroz mjesto i zahvatio automobil koji je u potpunosti izgorio.

Automibil u potpunosti izgorio
Foto: Rade Popadić

Saznao je da mu je automobil izgorio sat vremena nakon to ga je progutao ogroman plamen.

Premalo je vatrogasaca i ljudi moraju sami braniti svoje kuće. Postoje i informacije da je nekoliko vatrogasnih vozila ostalo okruženo vatrom na Privoru. Brojni stanovnici su zatražili liječničku pomoć, ponajviše zbog gušenja dimom.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0