Povodom Dana grada Solina i blagdana Male Gospe u subotu 1. rujna 2018. održat će se jedanaesti Solinski međunarodni oldtimer auto moto susret i to u samom središtu Solina, točnije u Ulici kralja Zvonimira na samoj promenadi uz rijeku Jadro.
Samo središte Grada tako će okupirati stari i rijetko viđeni limeni ljepotani, koje ćete moći razgledati već od 9 sati, a službeno otvaranje 11. Solinskog međunarodnog susreta starih limenih ljubimaca, u organizaciji Oldtimer kluba Zvonimir Solin, je predviđeno u 11 sati.
Najavljen je dolazak najstarijeg automobila na ovim prostorima iz čak daleke 1924. godine, riječ je o Dodgeu iz susjedne nam Slovenije. Osim starih automobila posjetitelji će moći uživati i u razgledavanju starih motorkotača, tako će uživati u pogledu na motor i to model BMW 500 s bočnom prikolicom iz polovine prošlog stoljeća.
Start vozila iz Solina predviđen u 11.30 sati kada će se ova old timer povorka uputiti prema Klisu, gdje je predviđeno razgledavanje kliške tvrđave.
Nakon Klisa, limeni ljepotani će se uputiti prema solinskom pitoresknom mjestu Mravincima (dolazak u 13.30 sati), nakon kojega je predviđen njihov odlazak u Žrnovnicu gdje će se zaustaviti, a svi znatiželjnici i ljubitelji starih motorkotača i automobila ih razgledati u samom centru mjesta (predviđen dolazak oko 15 sati).


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime