U subotnjoj volonterskoj akciji na Marjanu svoju ulogu imali i – psi!

Može se reći da se u tri akcije došlo s čišćenjem granja i deblovina do pola puta od Instituta do Bena, što je mnogo, jer je teren vrlo težak i zahtijevan

Nakon okupljanja stotinjak volontera na Marjanu kod Instituta oko 9 sati, gdje su ih dočekali predsjednik Povjerenstva za Marjan prof.dr. Mirko Ruščić te članovi Povjerenstva dr. Joško Kalilić i Srđan Marinić, skupina je krenula prema Benama naoružana rukavicama, grabljama i lopatama te su raspoređeni s obe strane Tartaljinovog šetališta aktivno započeli s čišćenjem granja i deblovine te ih prebacivali do ruba ceste formirajući velike hrpe koje vozila lakše mogu preuzeti za odvoz do deponija.


Može se reći da se u tri akcije došlo s čišćenjem granja i deblovina do pola puta od Instituta do Bena, što je mnogo, jer je teren vrlo težak i zahtijevan i čišćenje je moguće jedino stvaranjem dugog ljudskog lanca pri čemu se debla i granje prebacuju iz ruke u ruku sve do ruba ceste.

Danas su volonteri imali dva specifična pomagača – psa imenom „Fidel Kastro“ i ženka s imenom „Evita Peron“ koji su vjerno pratili svoju vlasnicu dok je obavljala volonterske radove.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime