TJEDAN U ZNAKU DES-a Odigrana humanitarna utakmica s veteranima Hajduka, u četvrtak svečano obilježavane 70. rođendana ove Ustanove

Snage su odmjerili Ustanova DES i veterani HNK Hajduk


Ustanova DES iz Splita u aktualnom tjednu obilježava 70 godina od osnutka. Rođendanski tjedan pun je događaja od kojih pojedini imaju i humanitarni karakter.


Već jutros su djelatnike ove Ustanove zajedno s novinarima posjetili gradonačelnik Andro Krstulović Opara i župan Blaženko Boban. Po prvi put nakon nekoliko desetljeća ostvaren je pozitivan poslovni rezultat zahvaljujući zalaganju cijelog kolektiva. Završavaju se vanjski radovi na energetskoj obnovi te rekonstrukcija radne jedinice Kartonaže, a po prvi put je ugrađen lift za osobe s invaliditetom.

POVEZANI SADRŽAJ

U 18 sati na Gripama je odigrana humanitarna revijalna utakmica “Za liječenje Ivana Višića”. Snage su odmjerili Ustanova DES i veterani HNK Hajduk. Kako je to izgledalo pogledajte u fotogaleriji:

U četvrtak s početkom u 11 sati u HNK Split slijedi Svečano obilježavanje 70 godina Ustanove DES pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović i Vlade Republike Hrvatske.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime