Race for the cure ‘Think Pink’ ne posustaje ni ove godine, a održat će se 25.26. i 27. rujna na poseban način – virtualno – kako i priliči ovom covid – vremenu.

– Usprkos koroni trebamo osnažiti svoje misli i volju da nas bude još više, u Splitu, u Hrvatskoj, i u cijelom svijetu.  Za život, za zdravlje. Ovogodišnji projekt Race for the cure vrlo kreativno je osmislila krovna organizacija Think Pink Europe. Trči se i šeta individualno ili u timu i to u prirodi, gradu, u uredima, teretanama, stepenicama, s prijateljima, susjedima, kolegama, s mamom, tatom, partnerom.Sve ovisi o vašim kreativnim idejama – poručuju organizatori.

Na događaj se može prijaviti kao pojedinac, tim ili se priključiti nekom od postojećih timova, a trka ili šetnja može se posvetiti nekoj osobi koja se bori sa rakom ili nekoj organizaciji. Dodijeljuje im se virtualno – zlatna medalja pobjednika. Svaki šetač i trkač može poslati i motivacijski poruku na zajedničkoj platformi europskih zemalja koje sudjeluju u ovom projektu.

Procedura prijave je tako napravljena da je sve transparentno kao i pojedinačna sredstva za registraciju koja se doniraju nositelju akcije u pojedinoj zemlji, u našem slučaju, Županijskoj ligi iz Splita.

Kako se prijaviti?

Prijavljujete se na internet platformi www.raceforthecure.eu uplatom u iznosu od 50 kn. Samo pratite upute koje Vas vode prilikom prijave.

Postavite sliku svog tima, ili logo svoje udruge ili firme kako bi bili vidljivi.Svoju trku, šetnju ili kavu možete objaviti na svojim društvenim mrežama koristeći #RFTC2020, te tako dati potporu oboljelima od karcinoma dojke.

Foto – izložba i Pinki Split

U Fotoklubu Split ćemo otvoriti izložbu fotografija kako bi se prisjetili prošlogodišnjeg događaja u kojem je sudjelovalo 5 tisuća ljudi. Bit će izloženo 60-tak fotografija koje će oni koji se na njima prepoznaju uzeti.

Vizure Splita u ljubičastom bile su dojmljive prošle godine i vidljivo istaknute na europskoj platformi Think Pink. Ove godine projekt ćemo najaviti pinki Peristilom i sv.Dujom.

Molim Vas da se uključite Vi i Vaša ekipa, te da poziv proslijedite svim svojim prijateljima / obitelji / poslovnim partnerima.U vrijeme kada se sva sportska događanja, i sve aktivnosti odgađaju, pokažimo da smo online ujedinjeni i da ćemo napraviti najveću trku u Europi i biti podrška oboljelima od karcinoma – zaključuju organizatori.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime