Život je putovanje, a ne destinacija. Ipak, upravo je putovanje kroz različite destinacije ono što nam život čini bogatijim.

Rekao je veliki književnik i pustolov Mark Twain: „Za dvadeset godina bit ćeš više razočaran stvarima koje nisi uradio nego onima koje jesi. Zato baci konopac s pramca. Isplovi iz sigurne luke. Uhvati pravi vjetar u jedra. Istražuj. Sanjaj. Otkrivaj.“

Upravo taj impuls inicirao je nagradnu igru „Vodi me“ u režiji entertainment restorana Roof 68 & Olive Tree u kojoj nas vode u svjetske metropole. Ovaj put dobitnica Andrea vratila se iz engleske prijestolnice i pokazala nam da i iz Londona svi putevi vode u Olive & Roof.

Kako je društvo Yellow Apple pokrenulo franšizni model kroz koncept koji svoju publiku s lakoćom može pronaći u višemilijunskim gradovima, tako u dogledno vrijeme za rezervaciju iz Londona možda više neće biti potrebna i avionska karta.

Za one koji znaju da istinske stvari ne nestaju u prostoru i vremenu, ali i one koji su željni ispratiti staru godinu na koordinatama vrhunske energije i glazbe mogu to napraviti 31.12. na Roof-u već u 12 sati uz DJ Jakira i Petru Hrnjak Skrozu, a za cjelodnevnu sjajnu novogodišnju atmosferu pobrinut će se rezident DJ.

U Olive Tree dostupne su rezervacije za novogodišnji menu od 4 slijeda ili pak visoke stolove.

Pješčani sat života brzo istječe, zato neka se na vašoj novogodišnjoj listi rezolucija, amandmana i sažetaka svakako naše i ovo: putuj, pleši, zaboravljaj, otkrivaj, voli, budi.

Sretniju, drugačiju, pustolovniju i Fetish, Food & Me  2019. godinu žele vam od srca Olive & Roof!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime