Svečano otvorena manifestacija „100 posto Studentski dani prava“

Na otvaranju održan je okrugli stol na temu 'Pravo i mediji'

Na Pravnom fakultetu u Splitu jučer je svečano otvorena manifestacija „100 posto Studentski dani prava“, u organizaciji Studentskog zbora ovog fakulteta, koja će trajati do petka, 8. lipnja.


Nakon pozdravnog govora dekana Pravnog fakulteta prof. dr. sc. Željka Radića, održan je okrugli stol na temu ‘Pravo i mediji’, na kojem su, uz moderatoricu novinarku Slobodne Dalmacije Anu Krolo, sudjelovali Tatjana Lisičin (HRT), Žaklina Jurić (HINA), Živana Šušak Živković (Dalmatinski portal), Nevena Pleština (TV Jadran) i Rade Popadić (Dalmacija Danas). Također, predavanje o važnosti debatiranja imao je Zvonimir Kuzmanić, a prisutni su mogli poslušati izlaganje dobitnika Dekanove nagrade Valentine Čubrilo i Stjepana Matića.

Danas se na Pravnom fakultetu održava Erasmus dan na kojem će studenti moći dobiti sve informacije o studentskim razmjenama, dok je za srijedu, 6. lipnja, predviđen Dan karijera koji će studentima ponuditi niz savjeta za što brži pronalazak posla i svladavanje poteškoća u praksi.

Za četvrtak, 7. lipnja, za sve zainteresirane studente predviđena je besplatna projekcija filma „Solo: Priča iz Star Warsa“. Za kraj manifestacije u petak, 8. lipnja, održat će se humanitarni turnir u cageballu i graničaru na Kampusu, a sav iznos kotizacija namijenjen je Udruzi Anđeli. Studenti su prikupljali nekvarljivu hranu i ostale potrepštine za Socijalnu samoposlugu Solidarnost.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime