Cirkus Kolektiv – udruga za suvremeni cirkus i srodne umjetničke prakse je objavio natječaj za prijave za 3. Open stage – otvorenu večer performansa na Turskoj kuli, ovog puta na otvorenom uz puno popratnog sadržaja tokom cijelog dana u nedjelju, 20.09.2020.!
„Open stage“ je manifestacija u kojoj zainteresirani afirmirani i neafirmirani umjetnici prezentiraju svoje kreativno stvaralaštvo iz područja različitih izvedbenih umjetnosti s naglaskom na suvremeni cirkus, u trajanju do 10 minuta.
Prijave umjetnika traju do 12.9.2020. putem google obrasca, nakon čega će organizatori na FB stranicama udruge objaviti finalan popis izvođača.

Udruga pokriva u potpunosti putne troškove gostujućih umjetnika iz drugih gradova

Tehničke zahtjeve za pojedine performanse je potrebno navesti u prijavnici, te će preciznije biti dogovoreni nakon objave izvođača. Detaljan program cjelodnevnog cirkuskog druženja na otvorenom će biti uskoro objavljen, a do tada pozivamo sve zainteresirane kreativce da prijave svoje kratke umjetničke točke. Open stage će se održati u večernjim satima – najavljuju organizatori.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime