STRAVA U DALMACIJI Skupina mladića se obračunala, bilo je ozlijeđenih

Dogodio se totalni kaos


U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom 21-godišnjaka, 19-godišnjakom i maloljetnikom osumnjičenima za nasilničko ponašanje kao i nad maloljetnikom za tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju.


Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičena četvorka 13. veljače oko 20 sati u Vodicama, s namjerom tjelesnog obračuna, iživljavanjem i naročito drskim ponašanjem na javnom mjestu, došla do skupine mladića i napala ih uz upotrebu podesnih predmeta, kojom prilikom su dvojicu 19-godišnjaka lakše ozlijedili. Također je utvrđeno kako je maloljetnik, iz napadnute skupine, koristeći se podesnim predmetom, lakše ozlijedio napadače i to 19-godišnjaka i 21-godišnjaka.

Osumnjičeni napadači su, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku privedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, dok će protiv maloljetnika redovnim putem biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda u pokušaju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
3
Hagić
0
Hmmm
4
Plač
12
Grrr
9
Molim?
1

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime