STRAVA NA HRVATSKIM PROMETNICAMA Sletio s ceste i pao u nesvijest, pronašla ga ralica

[UŽASNI PRIZORI] Pao je u nesvijest na -8 °C


Vozač automobila sletio je u subotu u noći automobilom s ceste u Zagrebačkoj ulici u Svetom Ivanu Zelini, javlja 24 sata.


Pronašao ga djelatnik zimske službe

Kako 24 sata doznaje, točno vrijeme nesreće i dalje se utvrđuje, jer je nesretnog muškarca pronašao djelatnik zimske službe koji je prolazio cestom. Primijetio je razvaljeni auto u polju kako leži na boku i otišao je provjeriti ima li koga unutra.

Pronašao je zarobljenog vozača i odmah nazvao 112. Auto je već bio prekrio led.

– U 04:20 sati zaprimili smo poziv Županijskog vatrogasnog obavještajnog centra o spašavanju u prometu u Zagrebačkoj ulici, nasuprot Lukoil benzinske. Na intervenciju izlazimo s Navalnim vozilom Zelina 110 i 5 operativaca, kombi vozilo i 2 operativca i mazda 116 s 3 operativca – napisali su Zelinski vatrogasci na svojim stranicama.

Povremeno se budio

Kad su došli do automobila morali su ga osigurati da se ne prevrne i još više ozlijedi vozača jer je stao na lijevom boku. Izrezali su i preklopili krov kako bi izvukli muškarca.

Povremeno je dolazio k svijesti te su ga predali Hitnoj pomoći.Prevezli su ga u jednu od zagrebačkih bolnica, a njegovo stanje zasad nije poznato.

Detalji o nesreći bit će poznati nakon očevida, prenosi 24 sata.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime