STRAŠNO: Dva mladića u prostorijama policije napali policajca

Užas


U jednomjesečnom istražnom zatvoru završila su dvojica muškaraca u dobi od 21 i 27 godina koji su napali policajca u prostorijama vukovarske policije, prenosi Index.


Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je da su 18. siječnja oko 15:30 u Ulici dr. Ante Starčevića u Vukovaru spriječili narušavanje javnog reda i mira u kojem je sudjelovalo više osoba, pripadnika suprotstavljenih navijačkih skupina, među kojima i osumnjičeni 27-godišnjak i 21-godišnjak. U službene prostorije policije privedeno je šest osoba.

Tijekom prekršajne obrade 27-godišnjak i 21-godišnjak napali su policijskog službenika, pri čemu ga je 21-godišnjak rukom udario u glavu.

“Radi odbijanja napada na sebe, policijski službenik je nad 21-godišnjakom uporabio kao sredstvo prisile tjelesnu snagu”, kažu u policiji.

U vukovarskoj bolnici utvrđeno je kako su policijski službenik te 27-godišnjak i 21-godišnjak lakše ozlijeđeni. Načelnik policijske uprave Fabijan Kapular ocijenio je uporabu sredstava prisile opravdanom i zakonitom, navode iz policije, prenosi Index.

Odlukom suca istrage obojici je određen istražni jednomjesečni zatvor te su predani u zatvor u Osijeku.

Moja reakcija na članak je...
Vau
6
Haha
11
Hagić
0
Hmmm
9
Plač
2
Grrr
18
Molim?
6Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime