Splitsko vatrogasno vozilo na sajmu Interprotex

Vozilo efektnog dizajna projektirano je i proizvedeno ove godine u Hrvatskoj za potrebe splitskih vatrogasaca

Foto: Dalmacija Danas

Na specijaliziranom sajmu zaštite osoba i imovine Interprotex, koji će se održati od 24. do 27. travnja, predstavit će se i tvrtka Ziegler. U paviljonu 11A na vizualno dojmljivom štandu od 200 metara četvornih bit će izložena raznolika vatrogasna oprema i vozilo TLF 20/60.


Najdojmljiviji izložbeni primjerak svakako će biti moderno, potpuno novo vatrogasnu vozilo TLF 20/60. Vozilo efektnog dizajna projektirano je i proizvedeno 2019. godine u Hrvatskoj za potrebe splitskih vatrogasaca. Iako je već službeno isporučeno Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Split, vatrogasci su omogućili tvrtki Ziegler da se vozilo još jednom predstavi javnosti.

Svečano otvorenje Sajma bit će 24. travnja 2019. u 11 sati, pozornica u paviljonu 11A. Sajam će otvoriti gradonačelnik Milan Bandić, a prisutni će biti i predstavnici iz triju ministarstava: gospodarstva, unutarnjih poslova i obrane. Na otvorenju će biti i predstavnici tvrtke Ziegler: voditelj prodaje vozila Ziegler Hrvatska Željko Pisk, voditeljica prodaje i marketinga Mia Budišin, te voditeljica nabave Vedrana Vasilj.

Tvrtka Ziegler već 18 godina proizvodi i projektira u Hrvatskoj, te pruža sigurnost svojim građanima i njihovim gostima. U dva pogona u Hrvatskoj, u Zagrebu i Kutini, izrađuju najmodernija vatrogasna vozila na svijetu i nadogradnje visoke kvalitete, koristeći suvremene materijale i najnoviju tehnologiju. Premda većinu svojih vozila izvoze na svjetsko tržište, iznimno im je važna suradnja s partnerima u zemlji kao što je JVP Split.

Tvrtka Ziegler osnovana je kao podružnica njemačkog poduzeća Albert Ziegler GmbH. Započela je s radom 2001. godine na zagrebačkoj lokaciji, a 2018. godine otvoren je i pogon u Kutini. Članica je Ziegler grupe, jednog od vodećih proizvođača vatrogasnih vozila i opreme u svijetu, a od 2013. postala je dijelom globalne grupacije CIMC. Kod osnutka Ziegler broji 32 zaposlenika, dok ih danas broji preko 280, sa stalnom tendencijom rasta i zapošljavanja. Godine 2013. u Zagrebu se proizvelo 59 vozila, dok se samo tri godine kasnije broj proizvedenih vozila povećao na 184.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime