Splitski su vatrogasci danas imali pune ruke posla. Od jutra su imali 4 intervencije u stanovima, a od toga su tri bile – zbog zapaljenog lonca.

Prvi slučaj bio je nešto prije 11:30 sati na Pujankama. Stigla je dojava da gori posuda na štednjaku, vatrogasci su se popeli malim ljestvama preko balkona, a zatim brzom intervencijom sve riješili. Vatra se nije dalje širila, ali je prostor bio jako zadimljen.

Gotovo istodobno, u istom kvartu, u Studinovoj ulici, zapalila se perilica rublja. Intervenirali su vatrogasci iz JVP Split, a zahvaljujući brzoj intervenciji sve je brzo ugašeno, bez širenja dalje po stanu.

Oko 13 sati u Đakovačkoj ulici zapalila se teća. Opet su pozvani vatrogasci. Vatra je uspjela zahvatiti i kuhinjske elemene, ali srećom je spriječena veća šteta. Stan je bio jako zadimljen.

Posljednja intervencija dogodila se također oko 13 sati. Na teren su izašla dva vozila, jedno JVP-a Split, drugo DVD-a Split. Gorilo je na Mejama, ali je sve već bilo riješeno do dolaska vatrogasaca na teren. Opet je zagorio ručak u teći, ali su ljudi koji tu žive sve sami uspjeli riješiti. Srećom, nitko nije ozlijeđen.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime