Splitska policija: Pokrećemo kriminalističko istraživanje zbog nedozvoljenog korištenja pirotehnike

Policija kaže da nije zaprimila prijavu javnog okupljanja


Policijska uprava Splitsko-dalmatinska nije zaprimila prijavu javnog okupljanja sukladno Zakonu o javnom okupljanju, ali je Policijska uprava, u sklopu obavljanja redovitih zadaća planirala opservaciju i obilaske na određenim lokacijama s ciljem održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira te obavljanja ostalih zadaća sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima – odgovor je splitske policije portalu Morski.hr na događaje tijekom proslave 70. rođendana navijačke skupine Torcida.


MASOVNO OKUPLJANJE TORCIDE Pogledajte večerašnje prizore iz srca Splita

– Prema evidenciji sinoć tijekom večeri na području građa Splita bilo je nazočno između dvije do tri tisuća građana, a u odnosu na uočena ponašanja koja su bila u suprotnosti s Odlukom Stožera civilne zaštite od 25. listopada 2020. godine, Policijska uprava će dostaviti izviješće Stožeru civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Jučer, tijekom obilježavanja, nisu evidentirani događaji s obilježjima nasilja i namjernog uništenja imovine te nije zabilježeno ozljeđivanje osoba, niti fizički sukobi – poručuju iz policije.

– Isto tako na temelju obavijesti i saznanja o počinjenim kaznenim djelima i prekršajima provest će se kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja činjenica i eventualnog daljnjeg postupanja – izvijestio  je Odjel za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću PU splitsko-dalmatinske, javlja Morski.hr.

DAVOR BOŽINOVIĆ KOMENTIRAO TORCIDIN ROĐENDAN: “Postoje ljudi koji misle da je u redu okupiti se u ovakvom broju”

ANDREJ PLENKOVIĆ O ROĐENDANU TORCIDE: “Moram priznati da to nisam pratio”

FEŠTA KAKVA SE NE PAMTI Torcida “zapalila” Pjacu i Prokurative!

Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
9
Hagić
1
Hmmm
4
Plač
1
Grrr
11
Molim?
4

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime