Nesvakidašnji event zaogrnut velom tajnovitosti postao je sinonim za odličnu i originalnu zabavu a reakcije oduševljenja i interesa dokaz su da organizatori znaju stvoriti raznovrsnost sa stilom. Atraktivni mozaik gastronomije, lokacije i glazbe stvorio je nezaboravne uspomene i pobrinuo se za erupciju pozitivne energije koja je obilježila ovaj Sorted powered by Olive Tree & Roof 68 u organizaciji društva Yellow Apple iz Splita.

Savršeno okruženje, tajna lokacija, pomno odabrana selekcija glazbe njihovog legendarnog rezidenta, dinamična atmosfera i osmjeh sveprisutnih upotpunjeni su remek djelom prirode – zalaskom sunca.

Originalan event koji predstavlja jedno od najzanimljivijih događanja u gradu ni ovaj put nikoga nije ostavio ravnodušnim pa je zabava umjesto predviđenih dva potrajala do sitnih noćnih sati.

Sinteza svih osjetilnih elemenata koja angažira sve atome ono je što ih inspirira da magiju užitka podijele s nama. Bez sumnje, Yellow Apple apsolutni je čarobnjak atmosfere.Za sve one koji jedva čekaju započeti svoj vikend eskapade u velikom stilu to mogu napraviti upravo večeras na ROOF – MICH – AN powered by Olive Tree & Roof 68 uz zarazno dobre zvukove disca i house-a u produkciji opakog dvojca Jakir Brothers-a.

U susret nam ide i najluđa noć u godini pa isplanirajte na vrijeme Timeless provod uz impresivan line-up tri DJ-a: Luka Jakir feat. Petra Hrnjak Skroza, Ante Jakir, Danijel Che. Rezervacije na recept@roof68.hr. Vidimo se na Roof-u!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime