Škoro: “Mogu mahati kojim god hoće prstima, ali kad mi dođemo na vlast dobit će po tim prstima”

Škoro je ponovno komentirao sliku i poruku koju mu je uputila Grabar-Kitarović

Miroslav Škoro komentirao je sliku bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na kojoj mu je pokazala srednji prst. Škoro je pritom rekao da “mogu mahati kojim god hoće prstima”, ali da “kada mi dođemo na vlast, dobit će po tim prstima”.


Rekao je da se SDP i HDZ “boje da će doći neovisni ljudi na vlast” te dodao: “Mogu mahati kojim god hoće prstima, to govori o njihovom karakteru. Ali, ono što je sigurno: Kad mi dođemo na vlast, dobit će po tim prstima.”

Također je rekao da HDZ-a i SDP-a žele ideologizirati cijelu kampanju: “To je razina na kojoj oni komuniciraju. To je ispod razine na kojoj ja komuniciram i idemo razgovarati o temema koje su važne”, rekao je Škoro.

Škoro je tijekom konferencije za medije rekao i da mu ova tema neće naštetiti u kampanji jer je “sada svima sve jasno” te da se nema razloga pravdati jer se na snimci može vidjeti što je on uistinu rekao.

Dodao je da je ponosan na činjenicu da Domovinski pokret ima mnogo žena na listama te da u “samo jednoj” izbornoj jedinici nije zadovoljena propisana kvota.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime