Škorić: “Ne dopustimo povratak na staro. Recimo jasno – biramo Hrvatsku za sve”

Rezultate prvog kruga predsjedničkih izbora komentirao je Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a.


– U Splitu se uglavnom u svim izbornim ciklusima preslikava onaj rezultati koji je i na razini cijele Hrvatske, pa je to slučaj bio i danas. S rezultatom smo zadovoljni, kako na razini Splita, tako i na nacionalnoj razini. Od srca zahvaljujem svim našim članovima, našim volonterima i svim biračima koji su danas zaokružili broj ispred imena predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i time joj omogućili ulazak u drugi krug predsjedničkih izbora. Također zahvaljujemo i svim biračima koji su prepoznali značaj ovih izbora i danas izašli na izbore i dali svoj glas bilo kojem kandidatu – rekao je Škorić.

Navodi kako su sretni i ponosni što su birači, unatoč jakoj konkurenciji na istom političkom spektru, prepoznali rezultate aktualne predsjednice i njen program s kojim je izašla pred birače.

– Hrvatski birači su prepoznali petogodišnju borbu hrvatske predsjednice za hrvatske nacionalne interese, za snažno pozicioniranje Republike Hrvatske tamo gdje pripada – u Srednjoj Europi i na Mediteranu, a ne u tzv. „regionu“ gdje su nas odvlačila dvojica njezinih prethodnika – rekao je.

“Prvi krug je prošao, a za dva tjedna nas čeka jasan izbor – nastaviti putem gospodarskog razvoja, novih radnih mjesta i borbe za hrvatske nacionalne interese ili odabrati onog kandidata koji zagovara povratak na staro, ekonomsku stagnaciju, propagiranje vrijednosti koje ne pripadaju našem narodu. Za dva tjedna biramo jedinstvo hrvatskog naroda ili ponovni povratak politike „mi ili oni“, biramo Hrvatsku koja uživa međunarodni ugled ili Hrvatsku koja uvodi „lex Perković“.  Biramo kandidatkinju koja cijeni hrvatske branitelje i nastavlja politiku prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana ili kandidata koji o Hrvatskoj govori kao o „slučajnoj državi“. Prvi krug ostavimo iza nas i ujedinimo se svi zajedno iza naše kandidatkinje, s kojom dijelimo naše temeljne vrijednosti, ciljeve i pogled u budućnost”, poručio je.

“Ne dopustimo povratak na staro. Recimo jasno – biramo Hrvatsku za sve, Hrvatsku koja se temelji na demokršćanskim vrijednostima, na žrtvi hrvatskih branitelja i na politici prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Za dva tjedna izađimo na birališta i dajmo povjerenje našoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović!”, zaključio je Škorić.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
01 KOMENTAR

  1. B Lago Zadro
    40 min ·

    B Lago Zadro
    ETO ,OVAJ POŠTOVANI GOSPODIN GRANIĆ ,AKO IŠTA IMA SA ONIM TUĐMANOVIM, DUHOVNO-UMNIM METUZALIMOM, GRANIĆEM, ONDA JE LAKO ZAKLJUČITI ŠTA JE OVOM DRIPCU PALO NAUM DA SOCIJALIZAM NAZOVE EMANACIJOM PROPALOG DUHA. A STEPINČEVSKU REINKARNIRANU BOŽJU DRŽAVU KOJU JE TUĐMAN PODIGAO NA NOGE ,NAZIVA HRVATSKOM,A TUĐAMAN NIJE NI HRVAT NITI SE TAKO DEKLARIRAO,JER JE U SLUŽBI ,KAO I STEPINAC ,NE III-ĆEM, REICHU ,ALI NJEGOVIM DUHOVNO-POLITIČKIM I KLASNO PLJAČKAŠKIM SLJEBENIKOM DRUŠTVENOG USTROJSTVA ODNOSA , POSTAO PRAVI SLJEDNIK, PA JE U TOM SVOJSTVU NA BALKANU ZAPODJENUO KRVOLONO-KRIŽARSKI RAT NAJSLIČNIJI ILI ISTI ONOM NACISTIČKO-RASNO-HOLOKASUSTSKOM ,STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA I PROIZVEO ISTE ZLOČINE, ISTOG KARAKTERA,SADA NE U SLUŽBI III-ĆEG , VEĆ IV-TOG REICHA , PLJAČKAŠKO-ZLOČINAČKO-KRŠĆANSKE ZAPADNE EVROPE,ČIJE POSLIJEDICE SVAKOG DANA OSJEĆAMO I ŽIVIMO. PA PORUKA LIJEPE BRENE JE DOBRO DOŠLA DA SE OPET POJAVI SA PJESMAMA KOJE OBILJEŽAVAJU ZAGREB,,A KAKO DRUKČIJE NEGO ,CRVENI, BIO I OSTAO.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime