SHOW NA ŽUPANIJSKOJ SKUPŠTINI Kidao se radni materijal ispred predsjednika, cijela oporba napustila skupštinu!

Nakon što je oporba napustila vijećnicu, uslijedilo je glasovanje. Prijedlog proračuna prihvaćen je s 29 vladajućih glasova ZA


Tijekom ponedjeljka održava se 28. Sjednica Županijske skupštine SDŽ. Osobito je burno u dvorani Sveučilišne knjižnice bilo za vrijeme pete točke dnevnog reda, odnosno prijedloga Proračuna SDŽ za 2020. i projekcije za 2021. i 2022.


Prijedlog možete pogledati ovdje:

proracun2020

Uoči glasovanja o prijedlogu županijskog proračuna MOST je zatražio pauzu jer su istaknuli da im se uskraćuje zakonsko pravo obrazlaganja amandmana.

Nakon pauze Miro Bulj je pred predsjednikom Županijske skupštine iskidao amandmane MOST-a.

Što je točno rekao za vrijeme i nakon kidanja amandmana pogledajte ovdje:MOST-ovca je potom podržao cijeli ostatak oporbe.

– Po našem tumačenju ste napravili profesionalnu pogrešku i mi napuštamo sjednicu – rekao je SDP-ov Mate Martinić.

Odgovorio mu je Petroslav Sapunar naglasivši da su svi amandmani obrazloženi za vrijeme rasprave, svi vijećnici su i pojedinačno imali to pravo. Ništa nije sporno, žao mi je da oporba ovako reagira – kazao je Sapunar.

Nakon što je oporba napustila vijećnicu, uslijedilo je glasovanje. Prijedlog proračuna prihvaćen je s 29 vladajućih glasova ZA, nijednim suzdržanim i nijednim protiv.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime