Sestre Zaninović označit će start Splitske biciklijade: Utrka se vozi od Rive do Žnjana

Na sudjelovanje u biciklijadi pozvani su svi koji su bar jednom vozili bicikl, rekreativci, cijele obitelji kako bi se i sami uvjerili da na Žnjan mogu lako doći i bez automobila


Proslavljene splitske tekvandoistice Ana i Lucija Zaninović u subotu će s početkom u 9 sati na Rivi označiti start Splitske biciklijade koja će se voziti do Žnjana.


Na cilju, pored kućice Crvenog križa, sve sudionike će dočekati medalje, voda koju će osigurati volonteri GD Crvenog križa, a biciklisti će moći sudjelovati i u humanitarnoj akciji kupnjom narukvice „Žnjan za sve“ i tako svojim simboličnim prilogom dati doprinos opremanju ambulante dentalne medicine za osobe s posebnim potrebama pri KBC Split.

Na sudjelovanje u biciklijadi pozvani su svi koji su bar jednom vozili bicikl, rekreativci, cijele obitelji kako bi se i sami uvjerili da na Žnjan mogu lako doći i bez automobila, da je Žnjan dostupan svima i da je Žnjan zapravo za sve. Sudjelovanje su najavili brojni sportaši, a dolazak sa svojom biciklom najavio je i splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

Organizator Splitske biciklijade je Triatlon klub Split uz potporu Grada Splita, a trasa kojom će se vozit, duljine 3800 metara, je Lučka kapetanija – Obala Lazareta – Obala kneza Domagoja – Katalinićev prilaz – Bregovita – Trg Mihovila Pavlinovića – Prilaz braće Kaliterna – Preradovićvo šetalište – Put Firula – Spinčićeva – Šetalište Pape Ivana Pavla II- Žnjanski plato. Mjesto okupljanja sudionika je početak Rive, dno Marmontove ulice u 8.30 sati kad će započeti i prigodni program na pozornici u organizaciji splitske tvrtke DMC.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime