SDP SINJ ODLUČIO Nikola Vučković ide u utrku za gradonačelnika

"Siguran sam da će se mnogi građani prepoznati kao dio ovoga saveza i da će mi dati potporu u ostvarivanju svih programa bitnih za život i rad naših sugrađana“, rekao je Vučković

Gradski odbor SDP-a u Sinju jednoglasno je donio odluku o kandidatima za izvršnu vlast na predstojećim lokalnim izborima. Nikola Vučković izabran je za kandidata za gradonačelnika, a Petar Ljubičić za kandidata za zamjenika gradonačelnika.


„U prvom redu želio bih istaknuti da se želim predstaviti s jednom građanskom opcijom koja želi uspostaviti savez sa građanima, kako bi građani bili više uključeni u proces donošenja važnijih odluka u gradu, a ne kao sada da ih se samo jednom u četiri godine anketira na izborima. Na tom tragu uskoro ću predstaviti i izborni program sa jasno određenim ciljevima, izvršiteljima i rokovima, a sve u svrhu rješavanja nagomilanih problema u gradu Sinju. Zasigurno, jedna od prvih odluka biti će poboljšanje transparentnog poslovanja gradske uprave i uvođenje aplikacije pomoću koje građani mogu u svakom trenutku imati uvid u isplate iz gradskog proračuna. Također, želim pokrenuti proces razdruživanja sa okolnim gradovima i općinama u komunalnim tvrtkama „Vodovod CK“ i „Čistoća CK“ u kojima Grad Sinj danas ima svega 47% vlasničkog udjela i ne odlučuje o nijednoj bitnoj stvari niti može građanima Sinja pružiti adekvatnu uslugu, iako su vodocrpilište, deponija i sjedište tvrtki na području Grada Sinja.

O potrebi izgradnje novog vrtića i rješavanju problema u prometu, suvišno je i govoriti.

Siguran sam da će se mnogi građani prepoznati kao dio ovoga saveza i da će mi dati potporu u ostvarivanju svih programa bitnih za život i rad naših sugrađana“, rekao je Vučković.

Nikola Vučković

Vučković je rođen 1983.g. i živi u u Sinju gdje je odrastao i završio osnovnu školu i gimnaziju, a studij požarnog inženjerstva u Zagrebu. Oženjen je i otac jednog djeteta, zaposlen u struci. Njegov zamjenik Ljubičić, rođen je 1986. g. u Sinju. Živi u Glavicama, oženjen i otac dvoje djece. Po zanimanju je stručni specijalist ekonomije, zaposlen kao voditelj prodaje u tvrtki PSC Dalmacija u Splitu.

Petar Ljubičić

Iz SDP-a najavljuju skoro predstavljanje javnosti izbornog programa, kao i kandidata za listu za Gradsko vijeće Grada Sinja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime