Sanacija garaže na Blatinama, u Šimićevoj ulici na broju 7, u punom je zamahu. Radove izvodi Zajednica ponuditelja koju čine Poduzeće za ceste d.o.o., i Madex d.o.o., obe iz Slavonskog Broda i vrijedni su 9,1 milijuna kuna s PDV-om.

– U protekla dva mjeseca otkako su započeli, mehanički su uklonjeni slojevi nadsloja betona krovne ploče te je visokotlačnim pranjem izvršena priprema za nanošenje epoksidnog morta na koji će biti postavljena nova hidroizolacija te betonska ploča. Unutar garaže hidrodinamički se uklanja stari, oštećeni beton te se dotrajala, korodirana armatura uklanja i zamjenjuje novom. Provedena sanacija na kraju će pridonijeti produljenju vijeka trajanja konstrukcije ove garaže i omogućiti njezino sigurno i kvalitetno korištenje.

Na današnjem sastanku u Gradskoj upravi, direktor tvrtke Split parking Marko Bartulić upoznao je gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu sa zahtjevom izvođača na sanaciji garaže na Pujankama, slovenskom tvrtkom Map Trade d.o.o., da se zbog situacije s koronavirusom, koja predstavlja višu silu, odgodi početak radova dok se ne postignu svi preduvjeti za rad, odnosno ukine potrebna karantena pri ulasku u Republiku Sloveniju.

Gradonačelnik smatra kako su ti radovi neophodni te odgoda treba biti što kraća i zatražio je što skoriji početak radova što će se i dogoditi čim se za to steknu uvjeti. Inače, investicija u garaži na Pujankama vrijedna je 4,3 milijuna kuna s PDV-om – priopćili su iz Grada.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime