Rok završetka radova se bliži kraju: Buduća garaža i parkiralište na Sućidru poprimaju završne konture

Predviđeni rok završetka radova je prema Ugovoru je 26. ožujka 2018. godine

Prošlo je gotovo 5 mjeseci od početka radova na izgradnji – proširenju otvorenog, natkrivenog parkirališta i garaže u Krležinoj ulici na Sućidru.


Uređeno parkiralište obuhvaća površinu od 5316 kvadrata, ukupno 304 parkirališnih mjesta od čega će u prizemlju biti 159 parkirnih mjesta, a na krovu 145. Vrijednost radova je gotovo 5 milijuna kuna bez PDV-a.

Doznajemo da radovi na izgradnji otvorenog natkrivenog parkirališta na Sućidru za sada napreduju u skladu s dinamičkim planom izvođenja radova, a predviđeni rok završetka radova je prema Ugovoru je 26. ožujka 2018. godine.

Do sada je na 2 od ukupno 5 segmenata gornje etaže nakon montaže konstrukcije izvršena i monolitizacija. Na trećem segmentu je montirana a.b. ploča i prijelazna rampa između 2 segmenta, a uskoro se očekuje monolitizacija.

Izvedena je monolitna konstrukcija zapadne ulazne rampe na kat, monolitno je izvedeno ulazno stubište gornjeg dijela parkirališta.

Za preostala dva segmenta montiraju se stupovi, također se izvode radovi oborinske odvodnje.Kako napreduju radovi i do kuda se došlo, uvjerite se u priloženoj fotogaleriji.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0