Izbornik Zlatko Dalić uručio je osobno svoju donaciju splitskim beskućnicima

Sedma po redu akcija “Tone hrane za splitske beskućnike” okončana rekordnom donacijom od 104.133,61 kunu, što je po informacijama koje smo dobili iz udruge ‘MoSt’ najveća donacija u povijesti udruge.

Sedmu godinu zaredom splitski sportski novinari u suradnji sa splitskim sportašima i klubovima organiziraju humanitarnu akciju “Tone hrane za splitske beskućnike”, i svake godine akcije sve uspješnije.

“Koristimo priliku zahvaliti svima koji su sudjelovali i podržali akciju, od sportaša, preko klubova do sponzora akcije koji su nesebično pomogli osigurati hranu i higijenske potrepštine za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Hvala HNK Hajduk Split, Marjan Taekwondo Klub, KK Split, ŽKK Split, GOLF KLUB Split, Četiri kafića, Splitski Klub Olimpijaca, JK Mornar, VK Jadran Split, VK Bura Split, TK Zmajevo Oko, Plesni klub Sedmi Vjetar, TK St-Kwan, CAF, HS tajlandskog boksa, ŽNK Marjan, NK Adriatic Split, tvrtkama Tommy i Mesna industrija Braća Pivac, Mario Maloča, Lovre Kalinić, Goran Milović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Nikola Vujčić, Antonio Plazibat, Rada Ignjatić i Zlatko Dalić” – poručuju novinari, okupljeni pod imenom ‘4N’.

“Iako su sve donacije jednako vrijedne i velike, jedan detalj vrijedi istaknuti jer o njemu nismo do sada govorili. Naime, nakon što je akcija već završila a donacija bila uručena udruzi ‘MoSt’, nazvao nas je izbornik Zlatko Dalić, koji je vidio prilog o akciji na TV, i zamolio da se i on uključi u akciju donacijom u ime svoje obitelji. I upravo ta nam je donacija osigurala da pređemo planiranu cifru od 100.000,00 kuna.

Ne samo to, na putu do Livna izbornik je svratio do Splita kako bi osobno uručio donaciju, i fotografirao se sa štićenicima ‘MoSt-a”, kaži splitski portski novinari.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime