Kako smo ranije danas izvijestili, zanimljivu obavijest studentima je poslao Filozofski fakultet u Splitu, u kojoj su dobili poziv za kolokvij te su naveli, da s obzirom da učionica nema klupa, da ponesu tvrdi materijal na kojem će pisati kolokvij.

POVEZANI SADRŽAJ

Darko Hren, prodekan za nastavu i studentska pitanja, ali i profesor koji je objavio spomenutu obavijest, poslao je reakciju na naš tekst, koju prenosimo u cijelosti:

Pišem vam u svojstvu prodekana za nastavu i studentska pitanja, ali i nastavnika na čijoj ste obavijesti temeljili tekst.

Naime, kako i sami znate, Filozofski fakultet je s početkom ove akademske godine uselio u novu zgradu i sve su učionice uredno opremljene stolicama i klupama te ostalom opremom poput LCD projektora, projekcijskih platna, ploča itd. U dvije veće učionice nisu stavljene klupe, nego su naručene stolice s preklopnom podlogom za pisanje kako bi se povećao njihov kapacitet. Tijekom čekanja dostave tih stolica, učionice su opremljene običnim stolicama budući da su nam te učionice nužne za organizaciju nastave (na fakultetu se izvodi deset studija na koje je upisano više od 1200 studenata, a uz njih još i poslijediplomski studij te programi cjeloživotnog učenja).

Budući da moji studenti ovaj tjedan imaju kolokvij, u obavijesti sam ih upozorio da ponesu nešto, primjerice facikl, na čemu će moći nesmetano ispuniti kolokvij (zaokruživati točne odgovore u testu višestrukog izbora, ne radi se o pisanju eseja). U međuvremenu su stigle i očekivane stolice s podlogama tako da ni ta moja obavijest studentima više nije relevantna.

Bilo bi profesionalno da nas je netko od novinara vašeg portala kontaktirao prije objavljivanja teksta jer bi tada odmah bilo jasno o čemu se radi te da se na Fakultetu aktivnosti odvijaju nesmetano i u punom kapacitetu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime