Reakcija čelnika kotara Žnjan na otpad na autobusnom stajalištu: “Bolje da prijavite nered komunalnim redarima, nego da zlurado prozivate kotar”

Nakon što je MOST upozorio na ilegalno odlaganje krupnog otpada na autobusnom stajalištu na Duilovu, reagirali su kotarski čelnici

Nakon što je jučer splitski MOST upozorio na ilegalno odlaganje krupnog otpada na autobusnom stajalištu na Duilovu regirali su kotarski čelnici kotara Žnjan. Predsjednik kotarskog vijeća i član stranke Pametno Sani Mardešić objavio je današnje stanje očišćenog autobusnog stajališta od krupnog otpada uz poruku:


– Pogledajte brzinu reakcije kotara i gradskih službi na nered i razbacano smeće na dnu puta Dulova. Jedna slika je od jutros, a druga od sinoć. I nije ovo prvi put da smo ovako reagirali, nego sto i prvi.

Na ovom mjestu red se može uvesti jedino tako da se stalno stražari, a pošto grad nema komunalnih redara, najbolja straža su građani.  Svi imamo mobitele i mi vas molimo da čim primjetite nekoga tko radi nered da ga snimite i prijavite komunalnom redaru za naš kotar, g. Josipu Rubiću mob. 091/455-9601 ili na e-mail  josip.rubic@split.hr. Tako ćete puno više napraviti nego da objavljujete slike nereda na privatnim profilima i zlurado prozivate kotar. Od toga nikakve koristi, treba se truditi i raditi za dobrobit zajednice, a ne uživati u tome da se napakosti nekome, zato nam i država i grad ne funkcioniraju kako treba. Pa probajmo onda bar mi u kotaru zajednički raditi za opći boljitak.

Ovo vijeće i ja na njegovom čelu je uvijek imalo za cilj da nam svima bude bolje, nadam se da će i slijedeće biti takvo. – stoji u poruci Sanija Mardešića.

VEZANE VIJESTI:


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime