U ponedjeljak, 18. svibnja 2020. počinju radovi na sanaciji asfaltnog zastora na Trgu Gaje Bulata zbog čega će se s te lokacije autobusna stanica premjestiti na križanje Sinjske i Zagrebačke ulice, a taxi stajalište bit će izvan obuhvata radova.

Iako će završetak radova ovisiti o stanju instalacija na terenu i veličini potrebnih sanacija, planira se da oni budu završeni za deset dana.

Sukladno Zakonu o sigurnosti cestovnog prometa za vrijeme izvođenja radova bit će postavljena privremena prometna signalizacija.

Iz gore spomenutih razloga prometovanje autobusnih linija bit će na sljedeći način:

– Autobusna linija broj 1 od Manuške poljane prometuje Zagrebačkom ulicom, Poljana kneza Trpimira, Obala kneza Domagoja, Katalinićev prilaz, Jadranska ulica, Bijankinijeva ulica,  Pojišanska ulica, Ulica kralja Zvonimira, Zagrebačka ulica, Manuška poljana i dalje Livanjskom ulicom uobičajenom trasom

– Autobusne linije broj 16 i 22 okretat će se kod trafostanice na Manuškoj poljani– Linija broj 6 iz Ulice Domovinskog rata skreće lijevo u Vukovarsku ulicu

– Autobusne linije broj 5, 5a, 11 i 18 od Manuške poljane produžavat će Livanjskom ulicom, Ulicom Domovinskog rata, Ulica Ivana Gundulića, Sukoišanska ulica, Lička ulica  (ne ulazi u terminal Sukoišan), ponovo u Ulicu Domovinskog rata do Manuške poljane i dalje uobičajenom trasom.

Autobusi će koristiti sva usputna autobusna stajališta na izmijenjenoj trasi – poručili su iz Prometa.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime