Proslava Oluje u Podstrani, glazbeni spektakl spremaju Miroslav Škoro i Mišo Kovač

Očekuje se čak oko 50 tisuća posjetitelja.

Proslava Oluje i ove će se godine već tradicionalno obilježiti i u Općini Podstrana , nadomak Splita . Nakon protekle tri proslave Oluje u Podstrani, i četvrtu godinu za redom očekuje se velik broj posjetitelja ove manifestacije. Sve okupljene zabavlja će Miroslav Škoro i legenda hrvatske glazbene scene Mate Mišo Kovač.


Jedan od najomiljenijih izvođača u Dalmaciji, ali i šire, razveselit će sve okupljene svojim najvećim svevremenskim hitovima. Veliki koncerti na Dan pobjede i proslavu Oluje u Podstrani već su postali lijepa i odlično posjećena tradicija, a ove godine 5.kolovoza očekuje se možda i najveći koncert do sada u Podstrani.

Pripreme se lagano privode kraju , te nema sumnje kako će i ove godine interes za proslavu Oluje u Podstrani biti velik. Očekuje se čak oko 50 tisuća posjetitelja. Iz razloga što će doći veliki broj ljudi , organizatori pozivaju građane da dođu u većim grupama sa manjim brojem auta,ili javnim prijevozom. Međutim, za sve one koji dođu osiguran je i parking kako ne bi došlo do kolapsa. Iako je centralni događaj obilježavanja dana Pobjede i domovinske zahvalnosti u Podstrani subotnji koncert, obilježavanje ovog dana započelo je već danas postavljanjem vijenaca, javlja Mreža tv.

Općina Podstrana će i ove godine na dostojanstven i veličanstven način obilježiti Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, a sve će biti završeno subotnjim koncertom Miroslava Škore i Mate Miše Kovača s početkom u 20 sati koji će potrajati dugo u noć, te organizatori svima koji dođu jamče odličan provod baš kao i prijašnjih godina.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0