PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA Splićani, evo koje će ceste u nedjelju biti zatvorene za promet

Ove nedjelje od 9 do 12 sati održava se 18. Splitski polumaraton

U nedjelju, 25.2.2018. u Splitu, u organizaciji Maraton kluba Marjan, održat će se 18. Splitski polumaraton, u vremenu od 9 do 12 sati.


Od 2015. godine polumaraton je izašao iz svojih okvira, te se po prvi put predstavio svijetu preko cijelog grada. Uz snažnu potporu Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije, broj sudionika je ove godine narastao na impozantnih 3.500, što u odnosu na prethodne godine predstavlja ogroman porast, s brojnim zvučnim imenima iz svijeta (polu)maratona koji se mogu pohvaliti nastupima na Olimpijskim igrama, a i veliki broj naših sugrađana također se odlučio ponovo suprostaviti izazovu i pridružiti se predstavnicima 40ak zemalja sa svih kontinenta.

Zahtjevna organizacija ovog natjecanja koji se po svojoj složenosti što se atletskog dijela tiče, može mjeriti i sa Mediteranskim igrama u Splitu 1979. godine, nalaže privremenu regulaciju prometa na dan održavanja utrke.

Sve ulice kojima prolazi trasa polumaratona zatvaraju se u 8.30 sati, a regulacija prometa će se mijenjati (ulice će se puštati u promet) nakon prolaza posljednjeg vozila u pratnji uz regulaciju prometne policije.

TRASA:

Sljedeće ulice se nalaze na trasi natjecanja (redosljedom utrke): Marmontova, Kralja Tomislava, Zagrebačka, Livanjska, Domovinskog rata, Zagorski put, Sarajevska, Domovinskog rata, Put Stinica, Put Supavla, vojarna „Lora“, Z. Frankopanska, Stadion Poljud, Poljudsko šetalište, Z. Frankopanska, Sedam Kaštela, Matoševa, Tartaglijina, Meštrovićevo šet., Branimirova obala, Trumbićeva obala, Obala HNP (cilj).


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0