PRESUDA ZA “VAROŠKI MASAKR” Zavadlav osuđen na 40 godina zatvora!

Te subote 11. siječnja 2020. godine Zavadlav je naoružan Kalašnjikovim s nekoliko spremnika streljiva krenuo u krvavi pohod

Iza 13 sati u zgradi splitskog Županijskog suda počelo je izricanje presude Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo lani u Splitu.


Filip Zavadlav proglašen je krivim i osuđen na 40 godina zatvora zbog ‘Varoškog masakra’!

Očito je vijeće sutkinje Višnje Strinić za takvu sankciju prihvatilo tezu odvjetnika Branka Šerića da kvalificirani oblik ubojstva “iz bezobzirne osvete” nije dokazan. Osuđen je za tri tzv. obična ubojstva i za svako je dobio po 15 godina zatvora, jedinstvena kazna mu iznosi 40 godina.

Zavadlav je, među ostalim, osuđen na dvije godine zatvora za općeopasnu radnju i 6 mjeseci zatvora zbog posjedovanja oružja. Izrečena mu jedinstvena kazna zatvora u trajanju od 40 godina.

Iako su iz razumljivih razloga sudnica i prostor oko nje za vrijeme izricanja presude bili puni osiguranja, nisu zabilježeni bilo kakvi incidenti. Zavadlav je na sebi imao pancirku, a mirno je podnio čitanje presude.

Te subote 11. siječnja 2020. godine Zavadlav je naoružan Kalašnjikovim s nekoliko spremnika streljiva krenuo u krvavi pohod – između 15:34 i 15:42 sati ispalio je najmanje 37 metaka likvidiravši Marina Bobana (25), Juricu Torlaka (37) i Marina Ožića Paića (25).


U prvu dvojicu je pucao na trgu na Šperunu dok su prolazili na motoru Yamaha, Boban je ubijen na mjestu zločina, dok je Torlak teško ranjen prebačen u bolnicu gdje je ubrzo preminuo. Filip Zavadlav je nastavio pohod Velim Varošem tražeći Jerka Malvasiju u njegovoj obiteljskoj kući.

Nije ga pronašao pa je koju minutu kasnije pucao u Ožića Paića na skuteru Suzuki Burgman. Mladiću nije bilo spasa, a Zavadlav je nakon toga odšetao prema stanu, bacivši oružje u kontejner, dok su policijske snage blokirale cijelo područje u potrazi za ubojicom… Predao se iza 18 sati u kafiću Borsalino.USKORO OPŠIRNIJE

USKORO PRESUDA ZAVADLAVU Ako vijeće ne utvrdi osvetu, ništa od maksimalne kazne za Varoški masakr

OTAC MARINA OŽIĆA PAIĆA: “Dok on jede, igra se, trenira, zafrkava moj sin i ova dvojica momaka se raspadaju u grobnici”

“Split je pod opsadom mafijaških skupina koje vode rat za prevlast u preprodaji droge”

USKORO PRESUDA ZAVADLAVU Ako vijeće ne utvrdi osvetu, ništa od maksimalne kazne za Varoški masakr

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
1
Plač
8
Grrr
1
Molim?
2

2 KOMENTARI

  1. Splitska aktivistica i umjetnica Duška Boban, istaknuta članica Društva Marjan… kazneno prijavljena zbog krađe novca od pokojnog Nenada Bobana, u iznosu od milijun i sto tisuća kuna. Novac namijenjen za podmirenje duga, zasto se nigdje ne piše o tome? Za legitimne informacije, kontaktirajte DORH Osijeka.
    Nema baš veze sa Zavadlavom, ali ima sa Splitom! Da povučemo paralelu, mladić rešeta šmajserom usred bila dana u centru grada jer je sistem zakazao, a zeleni uzorni aktivisti su narcisi sa ocitim naznakama sociopatije, koji gaze i preko leseva svoje obitelji da se dokopaju kese. Splitu triba reset, kao i cijeloj drzavi!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime