Iz skladišta poznatog splitskog fine-dining restorana Kadena u prvim satima ponedjeljka “nestalo” je preko 300 tisuća kuna vrijednih alkoholnih pića!

Donosimo fotografije noćne pljačke koje nam je ustupio vlasnik restorana:

Lopovi, a bila su dvojica, znali su što rade: prvo su ispitali stanje “na terenu”, a potom su kombijem došli po zalihe, kao da je riječ o najobičnijem utovaru u pola bijelog dana… Iako su pri samoj provali bili maskirani, sigurnosne kamere su ih “uhvatile” tijekom izviđanja koji sat ranije pa sad splitska policija pokušava identificirati kradljivce.

U skladištu je obavljen očevid, potvrdili su nam iz splitske policije, te se za “nepoznatim počiniteljem traga zbog kaznenog djela teške krađe”.

Tablice ukradene!

Prilično je izgledno da su kradljivci (a na snimkama se vide dvojica) točno znali što treba odnijeti, što uz činjenicu kako ulazna vrata nisu obijena, sugerira da bi u pitanju mogao biti “inside job”. Iako ne žele prejudicirati rezultate kriminalističkog istraživanja, u tom smjeru sumnjaju i u Kadeni

U policiji san potvrdili da su tablice na vozilu koje se koristilo za vrijeme krađe – otuđene!

Doznali smo kako su odnesena vrhunska vina i alkoholna pića kojih nije uobičajeno naći u ponudi restorana, poput Louis Roederer šampanjca, Tignanello i Brunello crvenih vina (s nabavnim cijenama od 500 do 700 kuna za bocu), Capucana Cachaca vrhunskog ruma, premium Vodka Beluga Gold,…Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime