Pregovori dosegli završnu fazu, ali ugovor između Hajduka i Ultre još nije potpisan

Predsjednik Hajduka Ivan Kos kazao je kako se nada da će dogovor ipak biti postignut

Predsjednik Hajduka Ivan Kos na konferenciji uoči premijere operete “Kraljice lopte” prokomentirao je i dokle su došli pregovori između Hajduka i oganizatora Ultre.


Kos je kazao kako su pregovori u završnoj fazi, ali sam ugovor još uvijek nije potpisan.

Ukoliko pregovori budu išli u smjeru u kojem idu sada, Kos se nada kako će svi biti zadovoljni.

Nije htio komentirati koliko je Hajduk financijski oštećen zbog organizacije festivala rekavši da su spremni podviti leđa za opće dobro jer znaju koliko sama Ultra donosi gradu Splitu i kroz ugostiteljstvo i kroz noćenja.

– Financijski smo još u fazi pregovora, ali rezultatski i sportski imamo problem s izmiještanjem igrača u Dugopolje jer praktički domaću utakmicu igramo u gostima- kazao je Kos.

Obzirom da se ove godine poklapaju termini održavanja festivala i vrlo bitnih europskih utakmica koje Hajduk odigrava, Kos je kazao kako se nada da će se sljedeće godine moći izmaći jednakim datumima.


Predsjednik Hajduka prokomentirao je i dobre trenutne financijski pokazatelje u klubu te poručio kako to nije samo rezultat sadašnje Uprave, već i onoga što se radilo prije njih.

– Moramo nastaviti jednakim smjerom kako bismo ostali na jednakoj razini, ako ne i bolji. Trenutna situacija je škakljivo pitanje. Dobra je, ali će biti još i bolja – kazao je Kos. 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0