Jutros je grad Split zadruzi Domaćin koju vode ratni veterani oduzeo tridesetak parkirnih mjesta u Ulici Ljudevita Posavskog. Komunalni djelatnici došli su u pratnji policije, a s njima je bio i pauk, piše Index.

Zbog toga se jutros pred Banovinom pojavio Ivica Duje Ančić, predsjednik veteranske zadruge Domaćin kojeg će se šira javnost sjećati još iz događaja devedesetih. On je, naime, bio jedan od šestero članova stranke Dalmatinska akcija kojima se sredinom devedesetih sudilo za terorizam nakon što su njihove stranačke prostorije minirane.

Ančića i kolege iz Dalmatinske akcije tada se u čudnom procesu sumnjičilo da su sami minirali prostorije stranke koja je bila trn u oku vladajućoj politici devedesetih godina.

Danas je, pak, Ančić pred Banovinom bio iz skroz drugog razloga, a to je oduzimanje u uvodu spomenutih parkirnih mjesta braniteljskoj udruzi koju vodi.

– Pi*ka li im materina. Protuzakonito su upali pod asistencijom policije. Nemaju rješenje, mi smo u postupku sa HŽ-om koja je vlasnik tog dijela. Ne znam što više reći. Je*emu mater ovakvoj državi koja nema osnove postojanja. – govorio je Ančić koji je bio u društvu Roberta Pilipovića kojem nisu dopustili da uđe u Banovinu.

VEZANI ČLANCI– Zamislite gradonačelnika koji počinje svoj mandat sa rušenjem. Pa to je strava. Pa znaju li oni išta činiti osim rušiti. Nama ugovorom grad ni nije smio dati. On nam je dao, ali i to je protuzakonito. To je vlasništvo HŽ-a. A mi imamo 25 parkirališnih mjesta. Baldasar nas je prevario jer nam je obećao cijelu ulicu, na kraju smo dobili 25 mjesta. Mi tu ne zarađujemo ništa, potrošili smo 105 tisuća kuna koje su nam oni sada uništili. – vikao je Ančić.

– Jebe se njih, oni imaju 15-20 iljada kuna plaće. Ja imam sedam zadrugara, branitelji, kćeri, sin jednog poginulog kojima dajem plaće. Ja sam odbio čin bojnika, penziju i mirovinu od 10.000 kuna. – rekao je Ančić za Index.

– Ja sam došao radi parkinga. Ja nisam varalica kao što je Opara. Ja nisam licemjer kao što je ova država licemjerna i bezobrazna skupa sa katoličkom pederskom organizacijom zvanom Crkva. – vikao je Ančić.

– Sad parking preuzima HVIDR-a odnosno SUBNOR. Znaš šta, je*a bi mater ovakvoj Hrvatskoj, ovakva država me ne zanima. Pet Hrvata je bilo ovdje u Splitu kad sam ja bio Hrvat. Kad sam ja organizirao napade na Banovinu, ljudi su bježali od mene. Strava i užas. – rekao je Ančić za Index.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0