Unatoč tome što su s N1 poslali jednak poziv stožerima oboje kandidata, nisu imali službenu potvrdu niti iz jednog stožera da će kandidati sudjelovati ili odbiti sudjelovanje u sučeljavanju.

Ali…

Aktualna predsjednica i kandidatkinja HDZ-a za drugi mandat, Kolinda Grabar Kitarović jutros se pojavila na debati, ali njezin protukandidat Zoran Milanović nije se zasad pojavio.

Debata je počela bez njega.

– Pozvala sam građane da daju glas Hrvatskoj za sve, a ne Hrvatskoj koja se dijeli – rekla je predsjednica upitana da objasni svoj poziv biračima da “biraju pravu Hrvatsku”.

– Ne želim da se dijelimo na ili mi ili oni, već dajmo glas za Hrvatsku koja se okuplja oko zajedničkih vrijednosti – rekla je Grabar Kitarović, koja je na početku novinarki N1 Nataši Božić rekla da na skupu u Karlovcu nije biračima rekla da biraju “pravu Hrvatsku”.

Što se tiče birača Miroslava Škore, predsjednica je rekla da se nije obraćala direktno njegovim biračima.

– Čula sam poruku koju su poslali birači, nisam eksplicitno spomenula Škoru. On je bio s iste strane kao i ja. I ostale sam kandidate smatrala za sukandidate – rekla je Grabar-Kitarović.

– Ja šaljem svoje poruke i očekujem da će birači u Hrvatskoj dati svoj glas temeljem onoga što ja zastupam i temeljem mog programa – rekla je.2 KOMENTARI

  1. Meni to nikako nije jasno, dali HDZ LOPOVI LOPINE zaista ne vide, ili vide pa se prave da ne vide; KOLIKO SU U OVIH 30 GODINA UNIŠTILI, DEVASTIRALI HRVATSKU U SVAKOM POGLEDU.
    Od Evropski industrijski srednje razvijene države su napravili industrijski zaostalu i nerazvijenu. Od zemlje u kojoj vlada red i rad napravili su zemlju u kojoj vlada javašluk, lopovluk, nerad, korupcija, neorganiziranost, od zemlje znanja napravili su zemlju,malogradjana, glupaka i neznanja. Od zemlje pobjednice and fašizmom i nacizmom, uspijeli su napraviti zemlju u kojoj vlada crni ustašluk i nacizam, gdije i saboru sjede deklarirani nacisti i kvislinzi. Od zemje kulture HDZ LOPOVI LOPINE su napravili zemlju divljaštva i nekulture. Od zemlje koja je izvozila više od 50% proizvodnje hrane uspjeli su napraviti zemlju u kojoj bi narod pomro od gladi bez uvoza hrane. I pored svega toga, HDZ LOPOVI LOPINE još uvijek imaju snage izlaziti na izbore i tražiti povijerenje naroda, ali tragedija je da im glupa stoka sting zuba to povjerenje i daje ili je to ipak rezultat izbornog inženjeringa.

  2. Kolina mora raditi samo ono sto kazu U HDZ inace nema glasaca za nju U hrvatskoj Kriminal se moze iskorjeniti sve dok su ovi na vlasti
    Ova presjednica ima izreku Dok se ne dokaze krivnja krivnje nema ako se zna ko sudi

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime