POLICIJA UPOZORAVA “Oprezno s pirotehnikom i alkoholom”

"Svima želimo sretnu novu 2018.godinu, uz puno sreće, zdravlja, uspjeha i mira te što manje crne kronike" - poručuju iz policije

Preda nama je najveselija noć u godini, u kojoj se uobičajeno koriste pirotehnička sredstva. Iako je njihova uporaba dozvoljena, sve one koji će pirotehniku koristiti pozivamo da pri tome budu oprezni i odgovorni, poručuju iz zadarske policije.


Pirotehnička sredstva moraju se koristiti na način opisan na deklaraciji proizvoda i uz mjere opreza, a nikada u zatvorenim prostorima i mjestima okupljanja većeg broja ljudi.

Iz policije posebno apeliraju na roditelje da pripaze na svoju djecu. Djeca mlađa od 14 godina ne smiju koristiti pirotehniku, a ona starija neka to čine pod nadzorom odraslih.

Građane koji će u novogodišnjoj noći u slavlju konzumirati alkohol pozivaju da ne voze alkoholizirani, već da koriste javni prijevoz, ili upravljač prepuste osobi koje nije pila.

– Svima želimo sretnu novu 2018.godinu, uz puno sreće, zdravlja, uspjeha i mira te što manje crne kronike. – poručuju iz PU zadarske.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0