POLICIJA DEMANTIRA “Vlasnik izgorenog stana nije priveden”. Zgrada u Papandopulovoj nema struje, neće je uskoro ni imati!

U zgradi su grubo oštećene električne instalacije i glavni vod, te da će bez električne energije biti do daljnjega


U medijima se pojavila informacija da je u nedjelju poslijepodne priveden vlasnik stana koji je izgorio u cijelosti. Radi se o stanu u Papandopulovoj ulici na Trsteniku, a vatra iz ovog stana oštetila je balkone još triju stanova u zgradu.


Provjerili smo točnost informacije o privođenju vlasnika stana u splitskoj policiji.

– Vlasnik stana nije priveden, nego smo čovjeka kontaktirali, te je pristupio u policijsku postaju. S njim smo obavili razgovor – kazala je Ana Čepić, glasnogovornica splitske policije.

– Privođenje se u javnosti poistovjećuje s uhićenjem, ali privedena osoba ne mora biti uhićena. Tijekom ponedjeljka policija će u njegovoj nazočnosti obaviti očevid.

Danas smo obavili dio posla koji smo mogli obaviti za tri stana gdje su nastala određena oštećenja, no kompletan očevid napravit će se kada vlasnici stanova budu prisutni. Taj dio ćemo kroz sljedeća dva dana dovršiti, a u ponedjeljak ćemo obaviti očevid u stanu koji je u cijelosti izgorio – zaključuje je Čepić.

VEZANI SADRŽAJ:Inače, doznajemo da su u zgradi grubo oštećene električne instalacije i glavni vod, te da će zgrada bez električne energije biti do daljnjega.

Tu nam je informaciju potvrdio i HEP. – Zabrana ukapčanja struje stoji do daljnjega – kratko su nam kazali u HEP-u.

Dio zgrade u kojoj se danas događao požar je u mraku…

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime