Pogledajte na kojim je fakultetima u Splitu ostalo mjesta za upis na jesenskom roku

Ako niste upali na željeni studij tijekom ljetnog upisnog roka, ima još vremena

Ako niste upali na željeni studij tijekom ljetnog upisnog roka, ima još vremena. Prema rezultatima upisa studenata u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog, integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog te stručnog studija u akademskoj godini 2017./2018. na Sveučilištu u Splitu je za jesenski rok ostalo slobodno 976 mjesta, od čega 523 na sveučilišnim studijima.


Najviše slobodnih mjesta ostalo na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje

Što se tiče sveučilišnih studija, sve kvote su popunjene na Kineziološkom i Medicinskom fakultetu. Najviše slobodnih mjesta ostalo je na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje te Prirodoslovno-matematičkom fakultetu i Pravnom fakultetu.Na izvanrednim studijima, pak, najveći broj mjesta ima na Pravnom i Pomorskom fakultetu.

Na preddiplomskim stručnim studijima ostalo je ukupno 453 slobodna mjesta i to na svim sastavnicama koje ih izvode. Najmanje mjesta za jesen ostalo je na Građevinskom i Kemijsko-tehnološkom fakultetu, a najviše na Kineziološkom fakultetu i Sveučilišnom odjelu za stručne studije.

Prijave za upis na studij obavljaju se na mrežnoj stranici www.postani-student.hr putem koje se pristupa Nacionalnom informacijskom sustavu prijava na visoka učilišta (NISpVU), sustavu pomoću kojeg kandidati prijavljuju polaganje ispita državne mature i prijavljuju se za upis na odabrane studije

[scribd id=354958551 key=key-Dqe8cU9llZ7PCyCVstcv mode=scroll]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0