POBJEGAO S MJESTA NESREĆE Priveden pijani vozač koji je naletio na dvojicu dječaka, 11-godišnjak u teškom stanju

Drugi dječak je u dobrom stanju

Pijani vozač koji je jučer u Zagrebu naletio na dvojicu dječaka priveden je, a dječaci su na liječenju u Klaićevoj bolnici. Kako je jutros doznao Telegram od ravnatelja bolnice prof.dr.sc. Gorana Roića, jedan od njih je još uvijek životno ugrožen, dok je drugi zadobio blaže ozljede i u dobrom je kliničkom stanju.


Nesreća se dogodila jučer u 18 sati i 30 minuta u Šoljanovoj ulici kada je 38-godišnji vozač automobilom naletio na dvojicu dječaka koji su s majkom prelazili preko pješačkog prijelaza.

Jedan od svjedoka događaja za 24sata je ispričao da je vozač napustio mjesto nesreće, te da se potom vratio. Iz PU zagrebačke su izvijestili da je priveden te da mu je izmjereno 2,6 promila alkohola u krvi. Nakon otriježnjenja, naveli su, provest će se kriminalističko istraživanje.

Stanje dječaka

Dvojica dječaka nakon nesreće su prebačena u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj. Ravnatelj bolnice prof.dr.sc. Goran Roić jutros je kazao za Telegram kako je jedan od jedanaestogodišnjaka još uvijek u teškom stanju.

“Upravo slijedi kontrolna CT obrada pacijenta koji je zadobio teške kraniocerebralne ozljede glave, a koji je jučer navečer u Jedinici intenzivnog liječenja intubiran te se nalazi na mehaničkoj ventilaciji uz analgosedaciju. Tijekom noći stanje je bez promjena i nadalje je vitalno ugrožen”, kazao je dr. Roić.

Za drugog dječaka je rekao da je zadobio blaže kraniocerebralne ozljede (ozljede lubanje i mozga). “U dobrom je kliničkom stanju i planira se premještaj na redovni bolnički odjel nakon kontrole tijekom dana”, kazao je dr. Roić.


 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime