Predsjednik splitskog HDZ-a i saborski zastupnik Petar Škorić komentirao je danas nadolazeće unutarstranačke izbore u HDZ-u.

“Početkom sljedećeg mjeseca bit će raspisani unutarstranački izbori na kojem će svi članovi imati priliku birati stranačka vodstva na svim razinama.

Nacionalno vijeće HDZ-a je donijelo odluku da će biračko pravo ostvarivati svi članovi HDZ-a koji su u službenoj evidenciji zavedeni kao članovi do zaključno 24. siječnja 2020. do ponoći.

Kako postoji mogućnost da određeni broj članova koji je učlanjen do gore navedenog datuma zbog određenih grešaka tehničke prirode ne bude zaveden u službenoj evidenciji, svaki član ima pravo izvršiti uvid u evidenciju članstva, odnosno provjeriti nalazi li se u navedenoj evidenciji.

Uvid će se moći izvršiti do zaključno 7. veljače 2020. Uvid se može izvršiti osobno u stranačkim prostorijama Gradskog odbora HDZ-a (Sinjska 2/II) svakim radnim danom između 9 i 15 sati ili putem maila split@hdz.hr uz priložen dokaz o identitetu (osobna ili članska iskaznica)”, stoji u objavi Petra Škorića.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime