PAMETNO SRCE NA PERISTILU: “Ovo je simbol svih koji žele drugačiji Split”

"U nedjelju je izbor jednostavan. Borba između onih koji se bave stranačkim prijateljima, kumovima, rođacima, namještanjem natječaja, prekomjernim zapošljavanjem i onih koji žele uređen Split, koji žele uvesti reda"

Stranka Pametno u srijedu poslijepodne sudjelovala je u snimanju milenijske fotografije na Peristilu. Članovi stranke i simpatizeri oformili su tijelima srce.


Kandidatkinja stranke za gradonačelnicu Splita, Marijana Puljak, poziva sve Splićanke i Splićane da ove nedjelje izađu na izbore:

– Danas smo se na Peristilu ukupili u jedno veliko srce. Simbol je to naše kampanje “Srcem i idejama za Split”. Stranka Pametno se u protekle 4 godine u Gradskom vijeću zaista borila srcem i svojim prijedlozima, primjedbama za sve građane Splita i tako ćemo nastaviti dalje.

Puni optimizma ulazimo u zadnje dane kampanje, provodimo dosta vremena na terenu, pričamo s ljudima  osjećamo njihovu podršku. Pozivamo sve birače da ne zaborave ovu nedjelju izaći na izbore. Pokazuje se da je Pametno jedina opcija koja može srušiti slike koje smo imali proteklih godina i jedina opcija koja može Splitu ponuditi budućnost.

U nedjelju je izbor jednostavan. Borba između onih koji se bave stranačkim prijateljima, kumovima, rođacima, namještanjem natječaja, prekomjernim zapošljavanjem i onih koji žele uređen Split, koji žele uvesti reda, koji žele zaustaviti nered koji se godinama nagomilavao. Mi smo oni koji ulažu svoje srce u ovaj grad i koji žele osigurati budućnost za mlade za koje želimo da jednog dana budu ponosni na svoj grad i na svoju gradonačelnicu na čelu – kazala nam je Puljak.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0